top of page
A közeljövőben induló képzéseink:

Oktatóink nagy tapasztalattal rendelkező, - a "szakma" és a közvélemény által is - elismert szakemberek, hitelességük nem egyszer felkeltette már a sajtó érdeklődését. Néhány - velük készült - felvételt láthat a Média menüpontunkban.

 

Hallgatóink tanulmányait értékes eszközök segítik, - például a (saját szabadalmas) Nostradamus 1.0 asztrológiai szoftver, amelyről ide kattintva talál információkat. Az asztrológia-szak végzősei a program azon funkcióit is használni tudják majd, amelyek a más iskolákban végzettek számára nem egyértelműek.

 

A Hallgatók ismereteinek szélesítését szakkönyvek ajánlásával tesszük könnyebbé. 

Előjelentkezések (jelenleg kötelezettség nélkül) folyamatosan leadhatók az induló "Tündérliget" művészetterápiás, önismereti alkotó keresztcsoport(ok)ba. Bővebb információ Mucsi Martinánál:  kreativonismeret.hu 

 

Felsőfokú és hobbi szintű asztrológiai képzéseink folyamatosan indulnak, - a szűk létszám miatt érdemes mihamarabb jelentkezni. Információért kattintson ide.

Női Szemmel 2014.11.19. hatoscsatorna

Mire jó a Feng Shui?

 

Műsorvezető: B. Király Györgyi 

Vendég: Szilvásy Judit mérnök, Feng Shui szakértő 

Somi Magdolna egészségszakértő 

Simon Éva szépségterapeuta

 

A műsorban megtudhatjuk, miben tér el a Feng Shui a hagyományos lakberendezéstől, - miben nyújt többet a közérzet és az egészség szempontjából. 

 

Érdekes információkkal leszünk gazdagabbak színek, a formák hatásával kapcsolatban az emberi viselkedésre, motivációkra - választ kaphatunk az energiák áramlásának tudat alatti törvényszerűségeire.

 

A Feng Shui Akadémiáról itt tudhatsz meg még többet.

 

 

bottom of page