top of page

 

Minden hivatásban garantáltabb a siker, ha profi és minőségi eszköz áll rendelkezésre. Nincs ez másképp az asztrológiában sem. Nem csak a fejben lévő tudás, nem csak a szívben lévő szenvedély, és nem csak a szorgalom a lényeg. Persze - az is. De mit ér az egész, ha félrevisz egy pontatlan számítás? Nem érdemes kockáztatni.  

Jó néhány asztrológiai program van forgalomban, ám ezek közül nagyon kevés hozza azt a színvonalat, amit a

                            Nostradamus 1.0

 

 

Funkcióit tekintve a szoftver az összes szakmai igényt kielégíti: a születési idő korrigálásától kezdve a pontos tranzitszámításokon keresztül a - kevéssé használatos - állócsillag-pozíciókig minden megtalálható benne. A "Gyermektervezés" modul a kollégáknak igen nagy hasznára válik (természetesen nem helyettesíti az emberi szaktudást, de azzal együtt kiemelkedően nagy találati mutatókat tud prezentálni). Nem utolsó szempont az átlátható, világos és logikusan felépített grafika, menürendszer - ami ritkaság az egyéb asztrológiai programok között. Ha csak hobbiszinten kerül alkalmazásra, akkor sem okoz csalódást, mert tisztább, korrektebb képet ad, mint bármely sajtóhoroszkóp vagy médiatermék - akár az Alapelemzést, akár az Éves elemzést válaszjuk ki. 

Hallgatóink, és az Egyesület keretein belül végzett kollégák kedvezményes áron juthatnak hozzá - de rajtuk kívül a világon rengeteg más asztrológus is dolgozik vele - nem véletlenül. 

Az eredeti és hiteles szoftver - garanciával - kizárólag a jogtulajdonosaitól vásárolható meg.  Ára 30.000 Ft

 

                  Megrendelés

                                    az ikonra kattintva:   

 

 

asztrológiai szoftver

Magyar nyelven, érthetően fogalmaz, ha laikusként nyitja ki az ember - és profi módon segíti a munkát, ha asztrológusként fordulunk hozzá. Angol nyelvű verziója - az Astrodamus - Los Angeles-ben, a Világkiállításon mutatkozott be - nem tegnap - és sikere, népszerűsége azóta is töretlen.

Nostradamus 1.0

Egy szoftver - ami kicsit más, mint a többi...

bottom of page