top of page

“A rajzolás valójában nem olyan bonyolult..."

                                                                                                                                                                                                                                                      - Betty Edwards -

Ha van működő jobb agyféltekénk, akkor tudunk rajzolni, ez alapvető készség és adottság minden egyes embernél. Gyönyörű művek születnek ilyenkor - egyediek és nagyon személyesek. Ha képesek vagyunk belefeledkezni dolgokba, képesek vagyunk elfelejteni az időt és teret magunk körül. Ha ezt egyszer is megtapasztaltuk, pillanatokra vagy akár hosszú perceken át, azt is átélhetjük közben, hogy bármi lehetséges, amire csak vágyunk. Nagyszerű, felemelő tapasztalat ez!

A tanfolyamokon a rajzolás egy cél, amely pár nap alatt kivétel nélkül mindenki számára megvalósítható, aki átadja magát ennek a folyamatnak – és a rajzolás egyben egy eszköz is a fentiek megtapasztalására, az önismerethez és nagy változások elkezdéséhez. Hiszen ha néhány nap alatt ilyen szinten képesek vagyunk “megtanulni” rajzolni, akkor vajon mire vagyunk képesek egy egész élet alatt?

 

Valószínűleg bármire! 

Holisztikus, - azaz

jobb agyféltekés

 

rajztanfolyam

​Tanmenet:

 

  • Olyan gyakorlatokkal kezdjük rögtön az első napot, amelyeket a bal agyfélteke egyszerűen nem tud értelmezni és elfogadni, így fokozatosan átadja az irányítást a jobb agyféltekének.

  • Ez pedig lassanként oda vezet, hogy szó szerint mindenki “megtalálja magában a művészt”, azt a határtalan teremtő-alkotó személyiséget, aki eddig is tudott rajzolni, csak éppen eddig nem tudott róla.

  • Ha ezt egyszer már megtapasztaltuk, képesek vagyunk egy alkotási folyamat közben bármikor újra előhívni ezt az érzést, amely aztán az életünk más területein is segítségünkre lesz a jövőben.

  • Rá fogunk tudni csodálkozni arra is, hogy melyek azok a területek, ahol eddig a bal agyfélteke irányított bennünket és az próbálta megoldani a gondjainkat,

  • holott egyszerűen csak teret kell engednünk a jobb agyféltekének és bizonyos problémák jóformán maguktól megoldódnak és soha nem blokkolnak többé.

 

A tanfolyam 4 napos, minden nap 9-kb.16 óráig tart, ebédszünettel, az összes rajzeszközzel együtt a díja: 37.000 Ft (Vidéken 38.000 Ft)

A fenti díjért a helyszínen teával, vízzel a tanfolyam ideje alatt végig vendégül látjuk, a rajzeszközöket pedig a Hallgató mind megkapja a tanfolyam után!

 

A tanfolyam minimum 5, maximum 12 fővel indul, jelentkezés után a helyfoglalás a tanfolyami díj befizetésével történik. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényt kérjük jelezni a jelentkezéskor! A díj a résztvevő meg nem jelenése esetén nem jár vissza. Ez esetben a befizetett díj a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulható vagy egy online tanfolyamra beváltható. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható. A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges.

A holisztikus (jobb agyféltekés) programra 100 %-os visszafizetési garancia él

A következő tanfolyam időpontja:

 

2015. szeptember 17-20. (csütörtöktől vasárnapig)

 

Előjelentkezés szükséges - ehhez adatlap, és további információ ide kattintva érhető el.

 

A fizetés lehetséges módjaival, számlázássa kapcsolatban feltett kérdéseire oktatónk készségesen válaszol e-mailben vagy telefonon. Jelentkezésével is keresse őt bizalommal az Oktatóink menüpont alatt. A rajzmeditáció stresszoldó hatásairól készült, tájékoztató jellegű videót a Média menüpontban találja. Részletesebb információért kérem, keresse a szakhoz tartozó oktatót. 

                                                                                                 

                                                                                                          Szeretettel várja  az Ön tanára:  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Mucsi Tina                                                                                                                                   Rajzoktató és -terapeuta, stresszoldás szakértő

 

bottom of page