top of page

„...minden egyes cselekedetre létezik egy vele azonos minőségű és méretű, de ellentétes irányú válasz-cselekedet...”.

Mindenki – és minden alkalommal – pont akkor, és pont ott születik meg, ahol és amikor kell ahhoz, hogy azokon menjen keresztül, amiken majd keresztülmegy. Mindenki keresztülmegy mindenen. Jón és rosszon egyaránt. Senki nem marad ki semmiből – te sem. Mindenki lesz gazdag és szegény, úr és szolga. Mindenki volt gyilkos és bíró – vagy lesz. Elvált vagy aggszűz. Alkoholista vagy homoszexuális. Gróf vagy ellenálló. Féllábú vagy elmebeteg, esetleg mindkettő... Rendes vagyok, nem? 

Egy pillanat alatt rendbe tettük az emberi sorsot – így tökéletes. És még mielőtt a teljes kétségbeesésbe zuhannál, megvígasztallak. Atr mondják, saját magad választhatod meg a következő életedet. Megszületésed előtt állítólag – mintegy filmszerűen – lepereg előtted egy csokornyi élet lehetősége. Ebből te választod ki a számodra legvonzóbbat – természetesen az adott kategóriából.

 

Nekem azért tetszik ez az elmélet, mert alkalmas arra hogy megnyugtasson. Először is kiderül általa, hogy nem végleg dobod fel a talpad, csak átmenetileg. Másodszor – ha nem tetszik az életed valamelyik szakasza, fellélegezhetsz: „...ha én ezt választottam, milyen lehetett a többi...” Gondold el.

 

Rövid bevezetőm végén még annyit hozzátennék, hogy két évtizedes asztrológusi munkásságom során az asztrológia összes elvét és gyakorlatát maximálisan bizonyítottnak találtam. Egyedül ez a többször-születés-és-halál-elve nem nyert számomra tökéletes bizonyítást. Ígérem, halálom és újjászületésem után ismét jelentkezem és tájékoztatlak az eseményekről."

Részlet az asztrológia-szak készülő tankönyvéből

 

"... a reinkarnáció, a karma koncepciója, miszerint minden lélek többször születik és többször hal meg. A karma törvénye valamennyire hasonlatos a newtoni fizikára, miszerint: 

Hogyan lesz a Karthago együttes basszusgitárosából elismert numerológus? A Sors intézte, mert így kellett lennie. Hosszú és érdekes út vezetett idáig. Eljött az ideje, és Zéro beleásta magát a numerológia, magyarul a számmisztika sok ezer éves tudományába. 

Ez a tudás segítette abban, 

hogy legelőször is önmagával nézzen szembe. Meg tudta tenni, ezért megváltozott az élete. Mert ő is képes volt változni. Megváltoztathatja Ön is az életét, ha megismerkedik a számokkal, melyek személyiségét és életét alakítják. A szerző kristálytiszta, logikus, az élet minden terültére vonatkozó értelmezéseivel lehetővé teszi a számmisztika fantasztikus tudományának elsajátítását és gyakorlati alkalmazását. Egyedülálló a könyvnek az a része, amelyben – kivétel nélkül – mindenki útmutatást kaphat a születési számai alapján a párkapcsolati és üzleti, társulási lehetőségeit illetően. Ismert közéleti személyiségek képletének elemzésével – Müller Péter, Vágó István, Stohl András, Sebestyén Balázs, Kovács „KOKO” István, Presser Gábor – is segíti a szerző a numerológia szimbólumrendszerének megértését, használatát. Hiánypótló könyvet tart a kezében kedves Olvasó, melynek segítségével nagyon őszinte és szigorú tükröt tarthat önmaga elé. S hogy miért érdemes belenézni? Mert a megoldásról szól. Mindenki magára ismerhet, és másokat is könnyebben megérthetünk.

"Amikor ími kezdtem, éppen az alkimisták érdekeltek a legjobban. Megragadott e kényszerűen bujkáló kísérletezők tragikus sorsa. Oket a pénzre, hatalomra éhes nagyurak éppúgy félreértették, mint véres történelmünk valamennyi nagy elméjét. A mentális alkímia beavatottjainak 

sosem célja az aranycsinálás. Ők az emberi szellem arannyá szublimálását, saját lényük átformálását tekintik elsődlegesnek. Azon fáradoznak, hogy lelkükben, szellemükben létrejöjjön a Bölcsek Köve, az Iható Arany, az Örök Élet igazi elixírje."

                                                           - Szepes Mária -

 

"A titkos tudományok útjára senki se lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett... Te, aki e könyv olvasásába kezdtél, ha végigolvasod és megérted, uralkodóvá vagy őrültté leszel. Ám tégy vele, amit akarsz - se megvetni, se elfelejteni nem fogod. Ha tiszta vagy, fáklya lesz előtted, ha erős vagy, fegyverré válik kezedben, ha bölcs vagy, bölcsebbé leszel. Ha azonban romlott vagy, akkor ez a könyv a pokol tüzévé lesz benned; éles tőrként hatol át lelkeden, s lelkiismeretedet a megbánás és örök nyugtalanság súlyával terheli meg."

 

(Eliphas Levy: Rituel de la Haute Magié)

 

Tanulást segítő irodalom

 

 

"Világomban minden rendben van."

Balogh Béla gyógyító meditációja

Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival

A könyv első része átfogó képet ad a Feng Shuiról áttekinthető rajzokkal, magyarázatokkal. Tárgyilagosan mutatja be a különböző irányzatokat, hogy ki-ki maga döntse el, melyik áll hozzá a legközelebb. a könyv második része praktikus, gyors Feng Shui orvoslásokat tartalmaz. Összeszedetten ismerteti a Feng Shui szimbólumok gazdag tárházát, amely nemcsak a megszokott jelképekből áll, hanem az eddig még hazánkban kevésbé ismert szimbólumokból is bemutat néhányat.

 

Feng Shui nőknek / Feng Shui férfiaknak

A könyvben mind a nők, mind a férfiak a hozzájuk inkább közel álló témákon keresztül nyerhetnek betekintést a Feng Shui világába, de a másik nem világába is! A könyv érdekessége, hogy nincs hátlapja, ehelyett két egyenrangú előlappal rendelkezik.

 

bottom of page