top of page
Alternatív medicina

"Mindannyian családi rendszerünk részei vagyunk, sorsunk összefonódik családtagjaink sorsával. Ha valakit a rendszerben nem tiszteltek, kizártak, elfelejtettek, valamilyen módon ?rossz sorsa volt?, vagy bűnt követett el, az utána következő családtagok tudattalanul átvehetik érzéseit, viselkedését, sorsát, vagy éppenséggel megismétlik a múltban történteket. Ez a folyamat független attól, hogy a személy tud-e bármit családtagjáról, ismeri-e.

Bert Hellinger, a módszer atyja szerint létezik egy ún. családi lelkiismeret, egy energetikai mező, melyben a rendszerhez tartozó összes információ megtalálható. A Hellinger-féle családállítás ennek a mezőnek a megkérdezése."    

                                                                                  - Lázár Ildikó -       

                                                                 

 

Média-tár

Az érzelmi tükör...

A rajz az egyik legősibb önkifejezési eszköz. Rajzolgatás, firkálgatás közben kirajzoljuk magukból mindazt, ami a bennünk “dolgozik” és amit fontosnak tartunk. Az elkészült művek sokszor a lelkünk mélyéről érkező jelképes üzenetek, hiszen a rajzolás révén a belső, tudattalan világunkkal kerülünk kapcsolatba. A rajzon megjelenő formák és szimbólumok meglepően sokat elárulnak érzelmi-hangulati állapotunkról és alapvető személyiségvonásainkról. Ha ezeket a rajzokat megtanuljuk értelmezni, akkor jobban megérthetjük és elfogadhatjuk önmagunkat.

A rajzokban nem ritkán elfojtott vágyak, érzelmek (harag, düh, félelem, szorongás), rejtett sérelmek, megoldatlan konfliktusok is megjelennek szimbolikusan, ami segít megérteni és tudatosítani a problémát és ez végül közelebb vihet a megoldáshoz.

                                                                                 - Mucsi Martina - 

                                 

 

 ...úgy érzem, itt az ideje és kötelességem is, hogy tapasztalataimat és főleg numerológiai tudásomat átadjam mindazoknak, akikben már megszületett a felismerés: az önismereten keresztül juthatunk el oda, hogy boldogabb, emberibb életet élhessünk.

A numerológiában a születési számaink és nevünk betűinek számértékei a Sorsunkat, Küldetésünket, Személyiségünket mutatják.

Minden mindennel összefügg, és ez több, mint érdekes!

Tisztelettel:

                                                     -  Kiss Zoltán Zéro numerológus - 

"Az élet egy lehetőség"

                  A család- és rendszerállító képzéseinkről ide kattintva talál információt.                                    

                  A rajzmeditációs képzésünkről ide kattintva talál információt.                                    

                  Numerológiai képzésünkről ide kattintva talál információt.                                    

„Minden betegség megelőzhető!”

Le kell engedni minden felesleget és pótolni kell minden hiányt. Például a bélben lerakódott zsírkövek, zsíros massza, candida, toxinok, élősködők eltávolításával. A szervek helyes energia keringésének visszaállítani mágneses biorezonanciával és egyéb módszerekkel. Az izmokban lerakódott savak, sók eltávolítása masszázzsal, mozgással, melegítéssel. Diéta, helyes táplálkozás, folyadékháztartás helyreállítása az időben, kalóriában és minőségében jól eloszlott étkezéssel és folyadékfogyasztással.
Külön ki kell emelni a lelki szelepeket, aminek a segítségével a lelki harmónia helyreállítható. Ebben lehet segítségünkre a kineziológia, pszichológia, önismeret, személyiségismeret, mert tudjuk, hogy minden betegség lelki eredetű.  

                                                                    - Telekné Babik Klára - 

                  Együttműködő partnerünkről ide kattintva talál információt.                                    

"Mit tehetünk magunkért?"

Mit tehetünk magunkért, azért, hogy az e Földön kiszabott időnkben jól érezzük magunkat? Popper Péter válaszával ajánljuk e videót is a kérdéseket felvető Hallgató figyelmébe: "Nyugton kéne maradni és ... nem akarni semmit. Egyből elmúlna az angina, a szívroham, a pánik, a stressz, a depresszió, a szorongás..."

                                                                                     - Balogh Béla -           

                  Tiszteletbeli tagunkról ide kattintva talál információt.                                    

„Lakásunk az életünk tükre”

A Feng Shui,  mint fogalom szelet és vizet jelent. Értelmezése más szóval: környezet. Érezni a környezetet.

Ha figyelembe vesszük elveit, képes olyan körülményeket biztosítani a városlakók számára is, mint ha az érintetlen természetben tartózkodnának. A Feng Shui 4000 éves múltra tekint vissza. Kínában hétpecsétes titokként kezelték, a napi élet belső titka volt, és csak a politikai változások révén vált mindenki számára nyitottá.

Társadalmunkban az orvoskutatók is egyre szélesebb területen vizsgálják a környezet emberre gyakorolt hatásait.

Az építőiparban  már bebizonyosodott egyes építőanyagokról, hogy toxikus hatásúak, a magasfeszültségű vezetékekről pedig, hogy az emberi egészségre ártalmas sugárzásokat bocsátanak ki. Ennek hatására nagy változások történtek mind a települések, mind a lakóházak tervezésben, valamint a kivitelezésben. 

                                                                                    - Szilvásy Judit - 

Feng Shui képzésünkről ide kattintva talál információkat.

bottom of page