top of page

"Az újság akkor jó, ha hangjában meghalljuk a magunkét is"

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                   - Esterházy Péter - 

 

A fenti idézet tükrében egyesületünk tagjai és hallgatóink lehetőséget kapnak, hogy SAJÁT gondolataikat írásos formában közzé tegyék, ezzel segítve egymást és másokat, hogy el tudják különíteni, meg tudják különböztetni az ősi, tapasztalatokon alapuló tudományokat a divatezotériától, a pusztán üzleti alapon működő showműsoroktól. 

 

A bevezetők végén - a "Tovább" gombra kattintva - megjelenik a teljes cikk, ahol is bárki hozzászólhat az íráshoz,- illetve felteheti azokat a kérdéseket (ha vannak) a témával kapcsolatban, amelyek már régen foglalkoztatják, de még sohasem merte  megkérdezni (vagy nem volt kitől. A hozzászólásokhoz Facebook-bejelentkezés szükséges, de opcionálisan eldönthető, hogy a postok megjelenjenek-e a közösségi oldalon, vagy sem. 

 

A nem megfelelő stílusú kommenteket természetesen azonnal töröljük, hiszen a cél a színvonalas véleménycsere, amely akár önmagában is személyiségfejlesztő hatású lehet. Kellemes időtöltést kívánunk!

 

Grafológia

Colin Firth autogramjai

2015.02.23

Tizennégy évesen döntött úgy, hogy színész lesz. Első jelentős sikerét 1995-ben aratta, a Büszkeség és balítélet című film Fitzwilliam Darcyjaként, majd 2001-ben ismét egy hasonló nevű figurával: a Bridget Jones Mark Darcyjával hódított. Azóta még jónéhány filmalkotásban láthattuk, de a csúcssikert eddig kétségtelenül a Golden Globe és Oscar-díj 2011-es kettőse jelenti, melyet A király beszéde című filmben játszott főszerepéért vehetett át.

Az egészséges lélek titka

2015.02.14

Ha az egészségünkről van szó, elsőre az alábbi fogalmak ugranak be nekünk: testmozgás, egészséges étkezés, sok alvás. De szinte biztos, hogy ritkán jut eszünkbe lelkünk egészsége. Pedig nem csak ép testben ép a lélek („Mens sana in corpore sano sit”) hanem bizony ez visszafele is igaz.

 

Lélek-emelő

2014.12.20.

18 éve kérdezem a pácienseimet, hogy mit szeretsz a világban, a családodban, a párodban, a gyerekedben és szinte senki nem tudja megválaszolni a miértjét a Szeretetnek. Honnan ered? Miért annyira fontos? Miért nem tudunk nélküle élni?

 

Asztrológia

2014. 07.26.

Valamikor - még születésed előtt - éteri kezedbe adtak egy hátizsákot, hogy pakolj bele ezt-azt... Jót, rosszat, örömöt, bánatot, sikert, kudarcot - mindent, amiből tanulhatsz, amitől fejlődhet a lelked. Az Univerzum nem engedhet meg magának "hibás" alkotóelemet - muszáj hát neked is valahogyan tökéletessé válnod.

 

2014.10.26

Évek óta kérdezgetik tőlem, hogy “hogy lehet, hogy mindig annyi mindenre van időd”…? Írtam már időbeosztásról több alkalommal is, de most megosztom Veled azt a legfontosabb “titkot”, ami nekem legtöbbet segít a hétköznapokban.

 

Rajzmeditáció

Trendi a felnőtt kifestőkönyv – de vajon tényleg olyan jó?

2015. május 15

Hozzánk csak az elmúlt pár hónapban érkezett el “az új őrület”, ami Amerikában már pár éve tartja magát: a felnőtt kifestőkönyv.

A lényege nem sokban különbözik a gyermekkorunkból már jól ismert kifestőkönyvektől, azaz előre megrajzolt formákat kell színekkel kitölteni. Különbség inkább csak az elő-rajzok témájában és összetettségében van: többnyire egész oldalas mandalákat, tájképeket, absztrakt fantáziarajzokat kell a saját ízlésünk szerint színekkel befejezni.

Mire jó a 9 csillag Ki asztrológia?

2014. 08.30

2011. április 29-én Vilmos herceg és Kate Middleton örök hűséget fogadtak egymásnak. A Feng Shui 9 Csillag Ki asztrológia és a 4 oszlopos sormeghatározás kínai asztrológia segítségével szeretnék néhány gondolatot, elmélkedést közreadni.

 

Please reload

bottom of page