top of page

 ... és oly végtelenül nagy, hogy áttekinteni, felderíteni, vagy teljes egészében megérteni talán soha nem is lehet."

 

Megtiszteltetés számunkra, hogy elsőként fogadta el felkérésünket Balogh Béla író,  előadó, híd- és útépítő mérnök. Neve biztosan ismert azok számára, akik nyitottak rá, hogy a tudományos dolgokat ne csak a racionális oldaláról szemléljék, hanem a lélek felől is - és a kettő között ne az ellentétet, a kizárólagosságot - hanem ez egymásra épülést, egymás kiegészítését is észre merjék venni. Ő maga így ír erről:

 

"Bármihez nyúltam, úgy tűnt, tökéletesen illeszkedik egy olyan világképbe, ahol az ember nem csak fizikai lény, hanem egyben energialény is, és ahol a születés előtti élet, a halál utáni élet és az egész Univerzum minden részletére kiterjedő gondos tervezés nem hit kérdése, hanem fizikai törvényekkel és kísérletekkel alátámasztható tény. "

 

Könyveiben ezekre a tényekre világít rá, élvezetes kifejtésein keresztül érthetővé válik a tudatalatti szerepe a mindennapjainkban,- teszi mindezt a szeretet, az elfogadás és a hála jegyében, - valódi, hiteles  természetességgel. 

 

"Az Univerzum csodálatos, tökéletesen rendezett,...

Művei: "A végső valóság" - a "Gyógyító meditáció" - "A tudatalatti tízparancsolata" - az  "Elkezdődött…" - a "Többszintű gyógyulás" - a "Világkép" nemigen hiányozhatnak egyetlen Hallgatónk könyvespolcáról sem, ha jól meg akarja érteni önmaga tükrében a külvilágot, és fordítva. Bővebb munkásságáról, aktuális programjairól a www.baloghbela.hu oldalon tájékozódhat - az Egyesület saját szervezésű előadásairól Hallgatóink első kézből értesülnek majd. 

Ízelítőül Balogh Béla egyik legismertebb - és a világon az egyik legjobb - meditációs tréningjét megtekintheti a Tudás-tár menüpontunkban,- és hogy mit tehetünk magunkért, arról ide kattintva talál videót. 

Balogh Béla

www.baloghbela.hu

Balogh Béla

Szabadulás az érzelmek fogságából

Tanulj meg félelem nélkül élni

Szerelmi bánat, csalódás, gyász vagy váratlan anyagi veszteség olyan érzelmi hullámvölgybe sodorhat, melynek hatása sokszor hónapokig, esetleg évekig is eltart. Ha vannak is nyugodtabb órák, esetleg napok, a fájdalom újra és újra feltör. Néha egy szó, egy emlék vagy egy illat is elegendő ahhoz, hogy eleredjenek a könnyeid, vagy torkodat elkezdje fojtogatni a sírás. Lehúzó, fájó érzelmek és szomorú gondolatok komoly veszélyt jelentenek testi egészségedre, ezért jó volna ebből a hullámvölgyből mielőbb kikerülni, és újra megtalálni a belső harmóniát és egyensúlyt. Egy kis segítséggel ezt akár három hét alatt is elérheted. A mellékelt CD feloldhatja minden félelmedet, sőt, előző életeid emlékeihez is hozzásegíthet.

 

 

A könyv fejezetei:

- Érzelmek – életünk mozgató rugói - Igazad van! - Legmélyebb félelmeink - Le is út, fel is út... - Csillagjegyünkhöz tartozó félelmeink leküzdése - Holdvarázs - Nehéz helyzetek feloldása - Szerelem és csalódás - Huszonegy nap az érzelmi traumák feldolgozására - Szabadulás az érzelmek fogságából - Karmád: egyben tanítód és védelmeződ - Segédeszközök - Emberi kapcsolatok - A Felsőbbrendű Én nem ismeri a félelmet. - Hol tárolod előző életeid emlékképeit? - A Rózsa temploma

 

Várható megjelenés: 2015 április első felében

Ára: 2.990,- 

Hogy biztos legyen a hozzájutás az első kiadásból, a könyvre előrendelés IDE KATTINTVA leadható.

Postázás a nyomdai elkészítés után azonnal.

bottom of page