top of page

A számok minősége

 

A páros számok (nőies energia):  2, 4, 6, 8 

anyagias hatásúak, de ez nemcsak a pénzre értendő, hanem mindenre, ami a földi élettel kapcsolatos, pl. karrier, család, társadalmi elvárás. A páros számmal rendelkező személyek számára a  párkapcsolat nélkülözhetetlen, nagy hatást is gyakorolnak a másik nemre, és természetes számukra a társkapcsolat. A páros számok jó párkapcsolati és üzleti társulásokat jeleznek.

 

A páratlan számok (férfias energia): 1, 3, 5, 7, 9 

függetlenséget, aktivitást jelez. A páratlan számmal rendelkező személyekkel nem könnyű, mert állandóan mozgásban vannak és rendkívül függetlenek. Ráadásul az 1, 3, 5 és a páros számok közül a nyolcas a leggyorsabb szám, ezért velük a legnehezebb.

A páratlan számok az üzleti társulásokban nem túl jó lehetőségeket mutatnak, kivéve, ha a Sorsmisszió szám páros.

 

Sorsmisszió szám

 

A Sorsmisszió szám azt mutatja, mi a feladatunk, küldetésünk, jelenlegi életünkben. Kiszámítása: születési dátumunk számait egyenként kell összeadni, a kapott kétjegyű számot egy számjegyre egyszerűsítjük, oly módon, hogy a számokat összeadjuk.

 

Példa:

Születési idő: 1978.12.19.=38=11=2

1+9+7+8+1+2+1+9 = 38 = 3+8 = 11 = 1+1 = 2 (Sorsmisszió szám)

 

1-es: a Vezető

Sorsmisszió szám: 19=10=1, 28=10=1, 37=10=1, 46=10=1. 

Céltudatos, határozott és kreatív. Az 1-es: férfiasság, teremtő erő, akarat, intelligencia, kreativitás, vezetés, uralkodás, tudatosság, problémamegoldó képesség. Konzervatív, kritikus, mindig a vezetésre törekszik. Büszke, felsőbbrendű, egocentrikus, az eredeti gondolatok hordozója, aki a hozzáadott szellemi értékeivel viheti előre a világot. Problémája, hogy tökéletesség mániás.

Attól fél, hogy nem tökéletes, ezért maximalista és önmagával is mindig elégedetlen. Kérdés, hogy önmagáért, vagy másokért uralkodik?

 

2-es: a Segítő

Sorsmisszió szám: 20=2+0=2, 29=11=2, 38=11=2, 47=11=2. 

Érzelmes, együttműködő, gondoskodó, segítőkész. A 2-es: nőiesség, befogadás, érzékenység, érzelmesség, labilitás, aggodalmaskodás, befolyásolhatóság, a tudatalatti. Jó az intuíciója, de sértődékeny és kishitű lehet. Rendkívül empatikus, megértő, segítőkész személyiség, aki nehezen vállalja a felelősséget, döntésképtelen, baj van az önértékelésével. Nem lehet észérvekkel meggyőzni, csak érzelmi alapon. Problémája: Azt hiszi, hogy nem szeretik eléggé, ezért az érzelmeivel manipulál. Mindig segít a szeretetért.

Tipikus Áldozat. Meg kell tanulnia nemet mondani!

 

3-as: a Szórakoztató

Sorsmisszió szám: 21=3, 30=3+0=3, 39=12=3, 48=12=3. 

Gyors észjárású, jó a kifejezőkészsége, népszerű és sikerorientált. A 3-as: kommunikáció, szórakoztatás, kapcsolat, mozgás, utazás. Jó humorú közösségi ember. A munkájában felkészült. Minden formációra nyitott és azonnal reagál. Sokat beszél, hajlamos a felületességre. Fontos számára, hogy a középpontban legyen. Nagyon igényli a változatosságot, ezért általában nem hűséges típus. Érdeklődési köre széles, de nincs türelme elmélyülni a dolgokban, e miatt tudása is felszínes lehet. 

Problémája: hajszolja a sikert, és háttérbe szorítja az érzelmeit.

 

4-es: a Reális

Sorsmisszió szám: 22=4, 31=4, 40=4. 

Szeret dolgozni, korrekt és mélyen érző. A 4-es: anyagiasság, stabilitás, koncentráció, becsületesség, rendkívüli kritikai érzék, pontosság. A munkájáért vállalja a felelősséget, de kockáztatni nem szeret. Nehezen változtat, rutin ember. Rendkívül megbízható, precíz, intelligens, nagyfokú koncentrációra képes személyiség. A pozitív gondolkodás távol áll tőle, mindig a legrosszabbra készül. 

Problémája: Önbizalomhiányából adódó pesszimizmusa bevonzza a negatív energiákat. Hajlamos a szenvedésre.

 

5-ös: az Optimista

Sorsmisszió szám: 14=5, 23=5, 32=5, 41=5, 50=5+0=5. 

Az 5-ös: Szerencse, alkotó készség, szellemi energia, kiteljesedés, bölcsesség, belső erő, hit, optimizmus. Nagyvonalú, szabadságszerető, független, önbizalommal, tudással, kiváló kifejezőképességgel megáldott, rugalmas személyiség, aki soha nem fél változtatni az életén. Szeret utazni, és pénzt költeni. Szerencsés típus. Erős a hite, bevonzza a jó dolgokat.Problémája: Túlságosan tudatos és objektív, érzelmileg nem tudja magát odaadni senkinek és semminek. Nem akar másokat birtokolni, de őt sem lehet!

 

6-os a Harmonikus

Sorsmisszió szám: 15=6, 24=6, 33=6, 42=6, 51=6. 

A tökéletes harmóniát keresi. A 6-os: a boldogság száma, család, szeretet, szerelem, szépség, kedvesség, lágyság, művészetek, anyagiasság. Barátságos, barátkozó, segítőkész, de nem önzetlenül. Hajlamos túl sokat aggódni, nehezen vállalja a felelősséget. Rendkívül fontos számára a párkapcsolat, az anyagi és érzelmi biztonság, a külvilágnak való megfelelés. Boldoggá tud tenni másokat. Problémája: Mindig másokkal foglalkozik, a mások életét éli, beleavatkozik, s ha visszautasítják, ő a mártír.

 

7-es: a Céltudatos

Sorsmisszió szám: 16=7, 25=7, 34=7, 43=7, 52=7. 

Céltudatos és kitartó. A 7-es: összefogottság, keretek, korlátok, cél, feladat, haszonelvűség, analizálás, magánykedvelés, szellemi energiák, „hatodik érzék”. Spirituálisan fogékony, hajlamos az elemző gondolkodásmódra, szeret egyedül lenni. Fontos a pozíció. Jó üzleti érzéke van és jó a humora. Magas a mérce, nagyok az elvárásai. Kitűnő, de szelektív memóriával rendelkezik. Életfeladata, hogy szellemi vezetővé váljon. Problémája: Érzelmileg visszafogott, így az emberi kapcsolatokban hátrányt szenved. Meg kell tanulnia az érzelmek kimutatását.

 

8-as: a Harcos

Sorsmisszió szám: 17=8, 26=8, 35=8, 44=8, 53=8. 

Erős az önérvényesítési képessége, számára a siker, a győzelem a legfontosabb. A 8-as: Gyorsaság, lendület, ösztönösség, anyagiasság, kockáztatás, balesetek, viták, sikerek, bukások. Mindig feltalálja magát, bárhol érvényesül, mer kockáztatni, a kihívások éltetik. Lendületes, dinamikus, olykor agresszív személyiség. Szenvedéllyel teli ösztönember, kiváló üzleti érzékkel, fontosak az anyagiak és a testi örömök. Az igazság nagy bajnoka, kiáll másokért, de sokszor fejjel megy a falnak. 

Problémája: Azért akar uralkodni másokon, mert attól tart, hogy különben rajta uralkodnak.

 

9-es: a Szellemiség

Sorsmisszió szám: 18=9, 27=9, 36=9, 45=9. 

Együtt érző, jóindulatú, álmodozó személyiség. A 9-es: egyetemesség, feloldódás, megvilágosodás, érzékenység, művészi ihlet, spiritualitás, szellemi erő. Mindenhez ért, mindent hamar megtanul. Barátnak kiváló. A legérzékenyebb típus. A békére vágyik, de nehéz embertársaival harmóniába kerülnie, mert nem képes elfogadni a világ tökéletlenségét, könnyen elszigetelődhet. Hajlamos a zsörtölődésre. Passzív agresszor, dühkitörésekkel. Problémája: Kerüli a konfliktusokat, pedig fel kellene vállalnia!

 

- Sorsunk a számokban -

Az írás Kiss Zoltán Zéro szellemi tulajdona

 

A számolásban egy professzionális kalkulátor lehet a segítségünkre, amely ide kattintva érhető el:

 www.kisszoltanzero.hu

 

Mi mutatja a Sorsfeladatunkat?

A numerológia (számmisztika) sok ezer éves tapasztalati tudomány, az asztrológia társtudománya. A születési számainkban benne van sorsunk, személyiségünk, jellemünk, valamint életünk hosszabb - rövidebb ciklusai, sorsfordulóink, és többek között a párkapcsolati és társulási lehetőségeink is.

A nevünk betűinek számértékei pedig a legbensőbb késztetéseinket mutatják, hogyan oldjuk meg a sors által hozott lehetőségeinket. A numeroszkópban jól látszik, hogy házasságkötéskor, a férj nevének felvétele milyen változásokat hoz a személyiséget illetően. A numerológia azért egy nagyon jól használható és könnyen megismerhető szimbólum rendszer, mert a képletben (numeroszkópban) minden számot, a születési számainkat és a nevünkben előforduló számokat is, a maga helyén értelmezzük.

bottom of page