top of page

Mire jó a 9 csillag Ki asztrológia?

 

 

 

 

Kate Middletone 1982. január 9-én született. A 9 csillag Ki asztrológia segítségével kiszámoltam a Gua és a Karakterszámát. Gua szám: 5,

Karakterszám: 9.

Ki is Ő?

Gua szám: 5 

Az 5-ös szám (Föld elem) a Lo Shu misztikus négyszögben középen helyezkedik el. (Lo Shu = a számok 1-9 ig úgy vannak beleírva egy 3x3 -as négyzetrácsba, hogy akár vízszintesen, akár függőlegesen, akár átlósan összeadva a számokat, az eredmény minden esetben 15). Ez azt mutatja, hogy Kate szereti a hatalmi pozíciót, kényelmesen érzi magát benne. Határozott, makacs, sokszor csökönyös. Vigyáznia kell a belső egyensúlyára, mert könnyen kibillenhet belőle. Szeret mindig mindenről tudni, és szereti irányítása alatt tartani a dolgokat.

 

Karakterszám: 9 

A Karakterszám a stresszhelyzetben való viselkedést mutatja. A 9-es szám Tűz elem. Jól koncentrál, szereti a szépet, művészi hajlamokkal rendelkezik. 

Négyoszlopos sorsmeghatározás kínai asztrológiával is megnéztem Kate születési napjának elemét, mivel ez adja a legfontosabb információt párkapcsolatukra vonatkozóan.

E módszerben minden egyes év, hónap, nap jellemzése két elemre alapul. Az ő születési napja: Yang Víz - Sárkány. A Yang Víz okos személyiségre utal. Ez Ő saját maga. Az állatjegy a házastársat szimbolizálja. A Sárkány Föld elem, ami az Öt Őselem rendszerében gátak közé szorítja a vizet. Ez nem azt jelenti, hogy Vilmos tönkreteszi őt, hanem azt, hogy Ő miként éli meg párkapcsolatát. Nem csak ezt a kapcsolatot, hanem bármelyiket élete során. Ez tehát arra utal, hogy nincs harmóniában saját magával. (Ez összecseng az 5-ös számmal, amely egyfajta belső feszültségre mutat.)

(a napot kiolvashatod Raymond Lo Feng Shui kalendáriumából, vagy megnézheted a www.fengshui.hu -ra kattintva)

A 2013-as esztendő Gua száma 5. Kate Gua száma is 5. Ez azt jelenti, hogy Kate Middletone-nak 2013 feszült lesz. Váltáson, változáson fog átmenni, ami sokmindent jelenthet (több munkahely, utazás, válás, szülés, lakóhely váltás, lakásfelújítás... :) )

 

Vilmos herceg 1982. június 21-én született.

Gua szám: 9,

Karkterszám: 1

Ki is Ő?

Gua szám: 9 

A 9 es Tűz elem. A 9-es személyiség melegszívű. Gyorsan átlátja a dolgokat, a művészetek iránt fogékony, igen szereti a szépet. Nem véletlen, hogy Kate szépségébe, alakjába ennyire belebolondult.

 

Karakterszám: 1 

Az 1-es Karakterszám Víz elem, a Trigramok családjában a középső fiút szimbolizálja, aki jó politikus, mindenkinek egyenlő esélyt ad. Sokszor szeret visszahúzódni, egyedül lenni. Remek humorú. Jó írói vénával is rendelkezhet. Nem elégszik meg a felületességgel, mindig a mélységeket kutatja. Párkapcsolati feszült helyzetet úri, elegáns módon oldja meg.

4 oszlopos sorselemző asztrológiában Vilmos herceg Yin Fa - Disznó napon született. A Yin Fa hajlékony, meggyőzhető. Olyan, mint egy fűszál. A Disznó víz elem, ami táplálja a Fát. Ő saját magával egyensúlyban lévő ember. 

Minden párkapcsolatát jól éli meg (persze addig, ameddig tart, utána tesz róla, hogy ne legyen sokáig diszharmónikus, mert ő egyensúlyban szeret lenni magával). Ezzel ellentétben Kate mindig úgy érzi - ez persze nem így van -, hogy elnyomják, korlátok közé szorítják, ezért lehet pikírt, könnyen megsértődhet, rosszul értelmezheti a hozzá intézett szavakat.

2013 a Kígyó éve lesz. A Kígyó oppozícióban van Vilmos herceg házastárs házával, ami a Disznó. Ez azt jelenti, hogy mozgolódás várható Vilmos herceg házasságában. Csak ennyit lehet mondani, hogy mozgolódás várható. Ez lehet feszültség, több vita, de bármi egyéb is... Majd meglátjuk...

Összegzésben látjuk, hogy Vilmos herceg karakteres feleséget választott, nem lesz könnyű neki, de megoldja a feladatot, tudja kezelni a helyzetet. A szépség, művészetek iránti érzékenységük hozza őket össze. A 2013-as esztendő mindkettőjüknek megpróbáltatást ígért. Ha azt az évet sikeresen megélik, még sok-sok esztendőt tölthetnek el együtt.

(A módszer elsajátítható villám tréningünkön! További információért keresse Szilvásy Juditot az Oktatóink menüpontban. 

Szilvásy Judit írása

bottom of page